Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/web/t/technor93.eu/technor93.eu/includes/database.php on line 14
VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK | technor93.eu

Részletes keresés »

Gyártók

Szállitási árak informació

 

       
 

Aktuális időjárás

Hőtérkép

Garancia

Akciós kiadványok

Megtekintéshez kattintson a képre!

 

Látogató számláló

Free Web Counter
Free Web Counter

Profi Hitachi bitkészletek!

Profi Hitachi bitkészletek!

VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

 

Üzletszabályzat

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Egyéb feltételek

A Technor 93 Kft tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a Technor 93 Kft későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Szállítási információk

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük észrevételről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

Elállás joga

Abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétől, azt a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti. Ügyfélszolgálatunkat a technor@technor93.hu e-mail címen érheti el.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállitásához szükségesek. Ügyfél adatokat nem tárolunk a webszervereren. A naplófájlba rögzítésre kerülő adatok nem köthetők személyekhez és kizálólag csak statisztikai célokat szolgál.

Alkatrész garancia

Az alkatrész garancia kizárólag az általunk beépített alkatrészekre vonatkozik. A garancia időtartama a beépítéstől számított 3 hónapra szól.

Jogérvényesítési lehetőségek

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján miskolci bíróság előtt gyakorolhatja. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát a technor@technor93.hu e-mail címen.